Schoonmaak voor je bedrijf

Schoonmaak Voor je bedrijf

We hoeven je vast niet te overtuigen dat een schone en hygiënische werkomgeving belangrijk is voor je collega’s en dat het als visitekaartje werkt voor je bezoekers. Wel willen we je graag overtuigen van het feit dat zodra er gekozen wordt om dit door Easy & Clean te laten verzorgen er gekozen wordt voor een partij die dit zo transparant mogelijk en met veel passie doet. Tevredenheid vanuit opdrachtgevers, gebouwgebruikers en onze eigen medewerkers staat bij ons op de eerste plaats. Hiermee leveren wij een kwalitatief hoogwaardige service leveren.

Momenteel kunnen wij schoonmaken bij:
- Kantoorpanden- Horeca
- Productielocaties- Overheidsdiensten
- Restaurants

 

‘’Contracten met een looptijd van 3 jaar? Daar doen wij niet aan’’ 

Bij ons teken je een doorlopend contract wat ieder moment opzegbaar is. Dit vinden we een prettige manier van werken omdat zo de prestatiedrang aanwezig blijft. Ook krijg jij als opdrachtgever meer ruimte en is het moment van evaluatie niet enkel aan het einde van de contractperiode, maar gedurende het gehele contract. Bij een flexibele organisatie hoort namelijk een flexibel contract.

Wij werken bij voorkeur met een resultaatgericht programma, dit wil zeggen dat we duidelijke afspraken maken over het totaalbeeld van je gebouw. Verdere invulling wordt per week bekeken en niet volgens een standaard planning vastgelegd. Dit geeft ons meer de ruimte om specifiek te kijken naar onderdelen die intensief worden gebruikt en daarmee een hoge mate van vervuiling kennen. Via de resultaatgerichte werkmethode krijgen onze medewerkers veel gelegenheid om elementen schoon te maken die normaal gesproken buiten een planning zouden vallen. Een aantal elementen die standaard aandacht behoeven zoals een toiletgroep of de welkomsthal worden wel in de basisplanning opgenomen, om er zeker van te zijn dat dit frequent onderhouden blijft. Bij Easy & Clean creëren we inzichtelijkheid door onze app waarin je als opdrachtgever eenvoudig in kan zien wat er precies is schoongemaakt, ook kan je zelf taken toevoegen en feedback geven. Als je bijvoorbeeld een ongelukje bij de koffieautomaat hebt gehad, of iets anders signaleert kan je heel gemakkelijk met je telefoon een extra taak aan de planning van de schoonmaakmedewerker toevoegen.

In combinatie met resultaatgerichte schoonmaak werken we het liefst in tijdsvakken die overlap hebben met de openingstijden van je gebouw.

  • Dit heeft een motiverende werking op onze medewerkers doordat ze rechtstreeks in contact komen met de pandgebruikers.
  • Zo kan er direct gehandeld worden bij calamiteiten.
  • Dit is veiliger doordat onze medewerkers niet meer alleen in het pand aanwezig zijn na sluitingstijd.
  • Toegangsmiddelen en alarmcodes hoeven niet meer gedeeld te worden.
  • De lampen en de verwarming hoeven niet meer onnodig langer te branden.

Onze medewerkers worden erin getraind zich op de achtergrond door het bedrijf te verplaatsen en gaan bijvoorbeeld niet rond het middaguur de kantine stofzuigen, in plaats daarvan zullen ze er eerder voor kiezen om op dat tijdstip de kantoortuin onder handen te nemen. Flexibiliteit waar ruimte voor is bij het werken zonder vaste planning.

Bij Easy & Clean leveren we enkel maatwerk binnen een programma wat perfect aansluit op de wensen van je organisatie. Mocht resultaatgerichte dagschoonmaak niet helemaal bij je passen denken we graag met je mee voor een programma op maat. Wij zijn van mening dat ieder bedrijf uniek is en een unieke aanpak behoeft!

Enthousiast geworden, vragen over Easy & Clean of schoonmaak voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Overige diensten