Veelgestelde vragen

Op deze pagina je een selectie vragen die ons vaak worden gesteld en de antwoorden daarop. Mocht je vraag er niet tussen staan of wil je graag informatie ontvangen over Easy & Clean? neem dan contact met ons op.

Met een kantoor in zowel het midden als het oosten van Nederland zijn we wendbaar door het gehele land. Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen je regio en onze medewerkers selecteren we regionaal zodat de reistijd beperkt blijft.

Beter voor jou en fijner voor onze medewerkers!

Op je bedrijf

In bedrijfspanden werken onze medewerkers het liefst op tijdstippen dat er overlap is met de pandgebruikers. We merken dat het voor onze medewerkers motiverend werkt om onderdeel uit te maken van je team.

Heb je bijvoorbeeld 4 uur per dag een schoonmaak medewerker nodig en gaat je kantoorpand om 8:00 open? Onze medewerker start dan om 6:00 en werkt tot 10:00. Storende werkzaamheden als het reinigen van je bureau gebeuren dan voor 8:00.

Persoonlijk contact vinden we belangrijk, ook voor onze medewerkers!

In je restaurant

In je restaurant werken onze medewerkers het liefst op tijdstippen dat ze je medewerkers of gasten niet voor de voeten lopen. Wel vinden we het wel belangrijk dat ze contactmomenten hebben met je medewerkers zodat er niet enkel via onze schoonmaakapp gecommuniceerd hoeft te worden. Mocht het mogelijk zijn stemmen we daar graag onze werktijden op af.

Persoonlijk contact vinden we belangrijk, ook voor onze medewerkers!

Ken je dat? Een dikke laag stof op je brandkast of koffieapparaat omdat het niet tot de dagelijkse routine behoort? Doordat wij resultaatgerichte schoonmaak bieden kijken we verder dan alleen maar een planning. Naast reguliere werkzaamheden constateren onze medewerkers ook zelf zaken en mocht je zelf nou wat tegenkomen, kan je dit gemakkelijk melden via de app op je telefoon.

Gemotiveerde medewerkers met een resultaatgerichte instelling!

Wij zorgen ervoor dat een vaste medewerker bij jou op locatie komt schoonmaken. Soms komt het voor dat medewerkers afwisseling in hun werk fijn vinden, dit bieden we dan graag. In de praktijk zou dat bijvoorbeeld kunnen betekenen dat je standaard op dinsdag persoon A en op donderdag persoon B krijgt. Dit doen we echter altijd in overleg.

Bij uitval of verlof van je vaste medewerkers zoeken we altijd naar een oplossing die voor jou het prettigst is. Omdat we werken met een regionaal team hebben we altijd iemand achter de hand die ingewerkt is op jouw locatie!

4 ogen zien meer dan 2!

Wij zijn de hele week makkelijk bereikbaar via 0313 482 003.
Bovendien kunnen opdrachtgevers ons gemakkelijk bereiken via het onderdeel ‘tickets’ in onze app. Persoonlijk contact en service staan bij ons hoog in het vaandel, om deze reden krijg jij als klant een vast aanspreekpunt toegewezen en vind er minimaal 1 keer per 2 weken een contactmoment plaats.

Wil je direct een vraag stellen, of wil je dat wij contact met je opnemen?
Klik hier voor ons contactformulier en laat je gegevens achter.