Hoe werken wij

Schoonmaak op maat

Of je nu een kantoorpand hebt waar de dagelijkse bezetting sterk wisselt, een productielocatie waar bepaalde bedrijfsonderdelen de ene week meer gebruikt worden dan de andere week of juist een onderneming hebt waar juist altijd alles hetzelfde verloopt, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Op basis van hoe je bedrijf in elkaar steekt maken wij een plan op maat zodat je locatie op een efficiënte manier perfect onderhouden wordt en je exact weet waarvoor je betaalt.

Weten wat er speelt

Met onze app heb je direct inzicht in het schoonmaakrooster op je locatie. Bovendien krijg je de mogelijkheid om zelf taken en opmerkingen toe te voegen, dit kan bijvoorbeeld gaan over extra of goed uitgevoerd werk. Mocht bij jou gewerkt worden via een resultaatgerichte methode dan liggen kerntaken vast en kan je na afloop van de schoonmaakdienst gemakkelijk inzien welke taken er zijn volbracht en hoeveel tijd onze medewerker hier mee bezig is geweest. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van de status van je gebouw en ontstaat er een continu verbeterproces met een stralend resultaat.

Medewerkers met een lach

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben en doen er dan ook alles aan om dit doel te verwezenlijken. Dit begint bij het creëren van een veilige werkomgeving, dit uit zich bijvoorbeeld in het bij voorkeur werken met probiotische reinigingsmiddelen. We betrekken onze medewerkers bij zaken die hen aangaan denk hierbij aan het kiezen van bedrijfskleding of de aanschaf van nieuwe materialen. Daarnaast heeft iedere medewerker binnen onze organisatie een betrokken aanspreekpunt. Wij zijn ervan overtuigd dat ze gemotiveerd raken door het werken met onze app, resultaatgerichtheid binnen hun beroep en de schoonmaak overdag.